bli medlem

Inget lag är större än sina supportrar. IFK:s officiella supporterklubb ordnar bland annat tifon på hemma- och bortamatcher, resor till bortamatcher samt matchuppladdning och medlemskvällar tillsammans med samarbetspartners. Och framförallt, tack vare GMM:s insatser så stiger stämningen på läktaren. Vi ger spelarna på plan den extra passionen och modet. Detta är både viktigt och nödvändigt för att säkra nya segrar. Det krävs inte bara elva man för att vinna i fotboll, ibland behövs det en hel läktare!

Tack vare medlemsavgiften är det möjligt för oss att fortsätta hålla en bra supporterkultur. En nyhet i år är att du kan betala ditt medlemskap direkt på hemsidan. När vi har tagit emot din betalning skickar vi medlemskortet till dig enligt den leveransmetod du har valt. Om du av någon orsak hellre vill betala med kontanter kan ni kontakta oss så kommer vi fram till en lösning. Det går också bra att betala in till GMM’s bankkonto. Kontonumret är: FI26 6601 0010 3951 76. Du kan betala ditt medlemskap eller donera en valfri summa. Alla pengar går direkt till att göra stora tifon till både hemma och bortamatcher. 

Om du betalar ditt medlemskap till GMM’s bankkonto, kom ihåg att kontakta oss så skickar vi hem ditt medlemskort till dig. 

  • Du kan betala med bankkort från VISA och Mastercard.
  • Betalningen genomförs säkert och krypterat med en SSL-anslutning.
  • Kom ihåg att du måste ha internetbetalningar aktiverat på ditt bankkort. 
  • Medlemskapet kostar 10 € och syns som Green Mean Machine r.f på ditt kontoutrag. 

Medlemskort: 10 € eller Familjekort 25 €

 

BLI MEDLEM NU, ENDAST 10€ PER PERSON!

FAMILJEKORT: 25€ – SCROLLA NERÅT

Genom att bli medlem i Green Mean Machine stöder du vår verksamhet och hjälper oss att även i fortsättningen göra stora tifon och arrangera bortaresor.

FAMILJEKORTET – 25 €

 

HELA FAMILJEN – 25 €

Om hela familjen vill stöda Green Mean Machine kan ni köpa familjekortet. Då får alla som bor i samma hushåll ett medlemskort för endast 25€. Erbjudandet gäller för max 5 personer.

Tack för att du hjälper till att stötta GMM och IFK Mariehamn!